Læs Veteran Tidende

Veteran Tidende udkommer hver måned, året rundt. Bladet er i A4 format, i fuld farve og normalt på 40-60 sider.

Bladet er et klubblad og afspejler selvfølgelig de mange aktiviteter vi har i DVK. Der er møde- og løbskalender, gratis rubrikannoncer, meddelelser og reportager fra afholdte arrangementer landet over. Eller portrætter af markante medlemmer, interessegrupper/sektioner og andre emner med tilknytning til klubben.

Men Veteran Tidende indeholder også et stort antal artikler, der formidler motorhistoriske emner, oftest med fokus på det danske. Det kan f.eks. være beskrivelser af enkelte køretøjer, bilmærker, trafik og lovgivning gennem tiden: kort sagt alt hvad der har med vores motoriserede kulturarv at gøre. Vi prøver at dække bredt: Fra Hammelvognen til de nyere; morgendagens klassikere. Det historiske perspektiv suppleres ofte med praktiske artikler om teknik og restaurering.

Udover de gratis rubrikannoncer er der naturligvis også mulighed for at annoncere kommercielt, til rimelige priser.

Indbydelser til DVK’s løb og arrangementer optages gratis. Indbydelser til andre løb og arrangementer, hvor vore veterankøretøjer aktivt kan deltage, er i begrænset omfang gratis.

For at få indhold med i bladet skal nedenstående deadlines overholdes:

Læs Bilhistoriske Tidsskrifter

Ansvarshavende redaktør
Jens Møller Nicolaisen
Mars Alle 6
2860 Søborg
Tel 2046 2798

I redaktionen desuden
Dorte Stadil
Morten Alstrup
Jens Helgaard
Erich Karsholt
Uffe Mortensen
Peter Lykkeberg
Erik Nielsen
Leif Gr. Thomsen
Thom Bang Pedersen
Peter Bering

Seneste udgivelse

Veteran Tidende nr. 547

Januarnummeret er nu i tryk – efter planen til udsendelse lige inden nytår. Der er ikke de store nyheder på klubfronten, men vi fortsætter til gengæld vores artikelserie om de internationale biludstillinger i Forum i København – måske de største motorbegivenheder i Danmarkshistorien. Denne gang [...]