Tid
mandag 6. marts - kl. 19:00

Arrangør
Navn: Peer Bak
Telefon: 9712 2914
Email: peba@kabelmail.dk

Lokation
DVK Herning, Galleri Nørgaard, Knudmosevej 36, 7400 Herning

Information

Vi besøger en meget speciel virksomhed i vort nær område. Kl: 18:45 er der afgang fra Autogalleriet til ACO FUNKI, Kirkevænget 5, Gjellerup, Herning. Virksomheden har specialiseret sig i udvikling og produktion af staldudstyr til svineproducenter i hele verden. Kl. 19:00 ankomst og velkomst og kort orientering om aftenens program. Rundvisning, Kaffepause og mere om virksomheden/spørgsmål. Ca. 21:30 afslutning. Pris kr. 25,- Tilmelding senest fredag den 3. marts til Villy Vejnø.

ACO FUNKI er en stabil virksomhed fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, Rusland, Ukraine og Kina. De blev i 2004 en del af den verdensomspændende tyske ACO koncern med mere end 4200 medarbejdere på verdensplan.

I 2014 har ACO FUNKI overtaget Egebjerg International A/S og det har resulteret i endnu  stærkere produktionsprogram med to produktions linjer – FUNKI og EGEBJERG, der har kombineret kundernes behov.

De leverer nu komplette løsninger inden for inventar, tør-og vådfodring, krybber, ventilation og gulvsystemer til svineproducenter i hele verven. De arbejder målrettet på at have den bedste kvalitet  og de mest gennemtænkte systemer på markedet.

Alt i alt en meget spændende virksomhed

Indlæser kort...