Endnu et VeteranTidende er nu pr. satelit sendt til Horsens, hvor vores gode trykkeri omsætter det til en dejlig papirudgave. Det er martsnummeret, som I gerne skulle have i hånden lige omkring den første, ifølge aftale med resterne af vort postvæsen.

Denne gang er der meget DVK-klubstof i bladet inklusive et par gode beretninger fra medlemmerne. Men der er også blevet plads til historisk stof; bl.a. om en dansk Overland Whippet fra 1927, der har en usædvanlig veldokumenteret historie. Én af årets fødselarer er Citroën CX, som fylder 50. Idag fortid, selvom den i 1974 ofte blev kaldt en fremtidsbil. En artikel fortæller lidt om tiden hvor CX kom til verden under hårde vilkår, og udviklingen frem til slutningen i 1991.

A propos bilhistorie, så har vi som altid nye pirrende spørgsmål og svar på siderne med det gule spørgsmålstegn.

Redaktionen ønsker god fornøjelse med bladet!