Så er der produceret VeteranTidende for sidste gang i år – nemlig næste års første nummer, som nu er på vej til tryk, og som I meget gerne skulle have lige inden 1. januar.

Som sædvanlig med lidt af hvert – og denne gang med en større artikel om en biltype, der ikke tidligere har været brugt megen spalteplads på i DVKs publikationer: Rustvogne (nej, ikke rustne vogne). Brugen af rustvogne går langt tilbage, og bilerne er faktisk interessante – ofte fremstillet på lokale karrosserifabrikker med en stor grad af smukt håndværk af den slags som notorisk er ved at forsvinde. I Danmark har vi haft rustvogne i langt over 100 år, hvilket automatisk bevirker at historien om dem også fortæller om mange vidt forskellige bilmodeller.

I vores lille artikelserie om museer i Europa er vi nået til Mercedes-Benz- og Porsche-museerne i Stuttgart – og som altid er der nye spørgsmål og svar på siderne med det gule spørgsmålstegn.

Redaktionsgruppen ønsker alle god læsning – samt en god jul og et godt og aktivt nytår 2024!