Decembernummeret er på trapperne. Det handler ikke overrraskende om biler – mange slags biler. Fra Hammelvognen til klassiske racere i 6-timers udholdenhedsløb på Spa-banen. Der er fokus på Mercedes-Benz 130H og M-Bs hækmotomodeller, BMW’er på museum og som sædvanlig et par hyggelige fotos af uidentificerede køretøjer på siderne med det gule spørgsmålstegn.

Svarene til samme sider i sidste nummer har affødt en længere historie om et hastighedsløb som blev afholdt i 1927 – og som gik fra rom til København! Vinderen var en maskinfabrikant fra Vordingborg, som kørte i en stor 6-cylindret Hudson og tilbagelagde de ca. 2.200 km på omkring 50 timer. Andenpladsen blev besat af en endnu mere spektakulær vogn – en 4,5 tons tung “sportsvogn”, bygget på et Triangel buschassis.

Sådan er der så meget, og der er hjul på det hele. Vi ønsker god hjulelæsning!