Så er novembernummeret på vej til DVKs medlemmer – I skulle gerne have det inden den første. 

Til jer andre, der overvejer et medlemsskab, så tænk lige over hvad I får for pengene: 12 store blade om året til under en halvtredser pr. blad! Og så er der jo alt det andet, som et medlemsskab giver. Prøv også lige at se lidt flere sider: DVK har som alle foreninger selvfølgelig brug for (betalende) medlemmer og støtte; ingen gør tilnærmelsesvis det samme arbejde som Motorhistorisk Samråd og DVK, når det gælder udbredelse af motorhistorie som en del af vores kulturarv – ikke kun i VeteranTidende, men også gennem vores bibliotek og ikke mindst Danmarks Motorhistoriske Arkiv. Klubben med alle faciliteterne er der – så brug den, og vær med til at forme og præge livet i den – gerne med en aktiv indsats. Mulighederne er mange.

VeteranTidende er også denne gang – som altid – fyldt med informativt bilstof. I årets løb har det handlet en del om VW og andre ‘folkevogne’ – det kan man ikke sige om hovedartiklen i novembernummeret. Det er nemlig historien om Maserati – racerbiler og Gran Turismo fra øverste hylde. Siger navnet Maserati dig ingenting, så trøst dig med at næste nummer sikkert kommer til at handle om noget helt andet. Redaktionen garanterer dog, at det bliver noget med hjul under.