Så er der igen et tykt VT på vej til alle rigtige DVK-medlemmer. Denne gang hele 64 sider, fyldt med spændende stof og masser af billeder.

Der er naturligvis reportager fra mange af sommerens bilbegivenheder, herunder CHGP og årets store løb for de helt gamle biler fra før 1926: Styrkeprøven, der denne gang blev afholdt i Nordsjælland med deltagelse af ca. 70 meget forskellige biler.

Som altid har vi solidt motorhistorisk stof: Denne gang har vi sat fokus på endnu en ’folkevogn’, nemlig Renault 4CV. Den lille bil blev en enorm succes, også i Danmark. Med en stor artikel beskrives bilens udviklingshistorie og dens liv herhjemme, hvor den blev en del af gadebilledet fra de trange efterkrigsår og langt op i 60’erne.

På siderne med det gule spørgsmålstegn er der nye mysterier og svar – og så er der alt det andet!

Redaktionen ønsker alle god fornøjelse med det nye blad, som bør være i jeres postkasser i slutningen af uge 39.