Så er endnu et nummer af VeteranTidende kastet i armene på vores gode trykkeri. I skulle gerne have nr. 566 i jeres postkasser inden den 1. august.

Ofte går der ikke mange dage fra bladet udkommer til der er deadline på det næste. Så skal der redigeres, skrives og laves layout. Det har vi normalt ikke mange dage til at få gjort. Selve trykningen går til gengæld ret hurtigt, trykkeriet bruger faktisk mindre tid på tryk, færdiggørelse, emballering og afsendelse til PorstNord end sidstnævnte bruger på omdelingen. Deadline er i princippet den 5. i måneden – husk det.

Ellers er bladet vi denne gang fyldt med beretninger og billeder fra de mange DVK-aktiviteter landet rundt. Og så har vi en stor artikel om DOMIs gyldne periode, hvor der blev solgt flere BMC-biler end Folkevogne, selvfølgelig især Austin og Morris. Artiklen er baseret på interviews og delvis skrevet af Vagn Andersen, der var administrerende direktør for DOMI i en lang årrække.

Der er selvfølgelig mere endnu – inklusive et par særprægede bilmodeller på siderne med det gule spørgsmålstegn.

Redaktionen ønsker alle en (fortsat) god sommer – og god førnøjelse med bladet.