Så er aprilnummeret undervejs gennem trykkemaskiner, post og lignende – det skulle gerne være hos jer inden den 1. april. Aktivitetskalenderen er en af de ting, der indikerer at køresæsonen er ved at komme i gang. Er du/I blandt dem der står for arrangementer, f.eks. nogle af de mange ugentlige træf rundt omkring, så sørg for at få det med i bladet og kalenderen, hvis det ikke allerede er der – det er blot at sende en mail eller ringe til DVKs kontor.

I det nye VT kan vi endnu en gang glæde os over Jacob Orfelts fine billeder – denne gang fra sommeraftener i Gilleleje Havn. Som altid er der informativt, historisk stof i VeteranTidende. Vi er nået til 7. del af vores store artikelserie om de internationale biludstillinger i Forum, København: Den sidste udstilling, der blev afholdt i 1968. En spændende udstilling fra en spændende tid, hvor biler absolut ikke altid lignede hinanden.

Vi fortsætter også fortællingen om Folkevognen, denne gang med et kig på hvordan man i Danmark forhold sig til ‘boblen’ i den sidste tid op til krigen – altså før bilen kom til Danmark.

På siderne med det gule spørgsmålstegn er der nye spørgsmål og svar – og denne gang har vi endnu en lille artikel med guld fra arkivet. Her snakker vi selvfølgelig om Danmarks Motorhistoriske Arkiv, som efterhånden har en del materiale at vise frem på www.motorarkiv.dk.

Hilsen fra redaktionsgruppen – vi ses derude i solen!