Nu er marts-nummeret af VeteranTidende under behandling af trykkeri og postvæsen. Ifølge planen bør det være hos jer senest 3/3, men det er jo ikke altid at planer holder.

Takket være Jacob Orfelt og hans kameraer kan vi også denne gang få et appetitvækker på den kommende køresæson, men nogle stemningsfulde aftenbilleder – denne gang fra Køge. Men ellers går artikelstoffet også denne gang på det historiske, idet vi fortsætter med vores artikelserie om Folkevognen. Denne gang handler det om skabelseshistorien – og i de kommende VT når vi til den danske side af sagen.

Som altid er der billeder at studere og interessant svar på siderne med det gule spørgsmåltegn – denne gang med en kuriøs historie om affjedrende hjul/fælge fra en tid, hvor ikke alle havde større tiltro til de luftfyldte dæk.

Redaktionen ønsker god fornøjelse med bladet!