Decembernummeret er nu i tryk og bør være hos jer omkring den første. Nu hvor dagene mangler lys, og bilerne er sat på vinterpause, er det godt at kunne fylde bladet med masser af billeder og historier fra endnu en god køresæson; indholdsfortegnelsen i VT 558 er lang! 2022 har ikke gjort verden et bedre sted at være – så meget vigtigere kan det være at have sit lille frirum, som kan gøre én glad i låget.

Redaktionen takker alle for de mange gode bidrag til dette blad – nogle blev der ikke plads til, men de kommer i næste VeteranTidende. Det samme gælder den lovede artikel om særudstillingen ‘Danske Biler’ på Sommers museum i Nærum. Vi har dog en lille historie herfra – nemlig markeringen af 50-året for den sjove Sommer Joker.

Motorhistorie skal vi helst have i ethvert VT – denne gang kan de fleste blive noget klogere på Lotus Elan, som Victor Hollnagel har skrevet en fin artikel om.

Redaktionen ønsker alle god fornøjelse med bladet – og god jul!