Septembernummeret har nu forladt redaktionens hovedkvarter og er under kyndig behandling på trykkeriet i Horsens, hvorfra det rejser videre til PostNords forhåbentlig problemfri omdeling. I skulle gerne have det inden den første.

Som så ofte før har bladet denne gang karakter af et temanummer – denne gang kigger vi på Dino 246 – bilen som ikke måtte hedde Ferrari. Bjørn Stegger har skrevet en fremragende artikel om den smukke bils baggrund og udviklingshistorie – og vi har en lille beretning fra en meget enthusiastisk ejer.

Skulle du være fuldstændig ligeglad med den slags biler, så læn dig tilbage og tænk på noget andet. Der er jo kun en måned til næste VeteranTidende – måske kommer der noget om en bil, der interesserer dig mere. Man ved aldrig hvad vi finder på. Dog kan det afsløres, at vi snart vender tilbage med vores artikelserie om Forum-udstillingerne i København.

Der er selvfølgelig også andet nyt i det kommende blad, bl.a. fra diverse sommeraktiviteter med de gamle biler – her er vi på grund af bladets produktionstid ikke altid helt aktuelle, og ja – der kan sagtens være større begivenheder som vi ikke får dækket. Man kan jo kun være ét sted ad gangen. Har du det godt med tastatur og kamera hører vi derfor meget gerne fra dig.

Redaktionen ønsker fortsat god køresæson og god fornøjelse med læsningen!