Julinummeret er nu i hænderne på trykkeri og postvæsen – hvis alt går som planlagt har I det lige omkring den 1. Der er naturligvis dejlige solskinsfotos fra flere af de mange aktiviteter der allerede har været, her i den unge sommer (kommer den snart rigtigt?) – men redaktionen kan jo ikke være alle steder på én gang, så vi hører gerne fra jer, der har kørt hvor vi ikke har…

Ellers har vi lidt af hvert, inklusive en stor og intressant artikel om to af de helt store personligheder i den danske motorbranche fra 30’erne og op igennem 50’erne: Axel Semler og Christian Bohnstedt-Petersen, som havde et mærkeligt og modsætningsfyldt forhold til hinanden. På én gang samarbejdspartnere og konkurrenter.

På siderne med det gule spørgsmålstegn er der som altid nye spørgsmål og svar.

Redaktionen ønske alle god fornøjelse med bladet – og god tur derude!