Så er juni-nummeret i gang med at blive trykt, hvorefter det ryger videre til vort elskelige postvæsen – og går alt som det bør, har I bladet hos jer inden den første juni.

De første spæde tegn på at køresæsonen nu er i fuld gang kan ses i det nye nummer – men forhåbentlig får vi endnu mere af den slags til juli – vi håber at I vil tænke på jeres blad når I er ude at køre: Tag nogle billeder og skriv et par linier, så andre kan få del i oplevelserne. Vi vil jo gerne have et blad, der dækker bredt, når det gælder aktiviteter med de gamle biler!

Ellers er det nye blad endnu et temanummer om en fødselar, nemlig BMCs ADO 16, nok bedre kendt som Morris Marina/Austin 1100. Altså de forhjulstrukne modeller, som fremkom i 1962 og efterfølgende blev lavet i mange varianter; herunder MG, Wolseley, Riley og Vanden Plas. Bl.a. har Anders Clausager skrevet en meget fyldestgørende og informativ artikel om ADO 16 – en i mange aspekter epokegørende bil, der kan ses som den første i en længere række af familiebiler i mellemklassen i de følgende år. De sidste ADO 16 blev i Danmark solgt så sent som 1975.

Redaktionen ønsker god fornøjelse med bladet!