Så er det i denne uge (4) at I kan forvente et friskt februarnummer af klubbladet. Denne gang har vi fornøjelsen af kunne bringe stof om en af de yngre veteraner, nemlig VW Polo – og det er ikke engang den tidligste model, men næste i rækken: Polo II fra 1982. Vi præsenterer et fint eksemplar af racen sammen med en interessant historie. Vidste du, at den fine lille mini-stationcar er dansk design? Læs VT og bliv klogere!

I det nye blad har vi meget mere om den Plymouth Roadster fra 1932, som vi efterlyste viden om i sidste nummer. Der kom nyt – og det var godt nyt. Desuden har vi lidt sjov opfølgning på artiklen om Forum-udstillingerne i 1950 og 1952, som vi også havde med i januar-nummeret. Netop de første efterkrigs-udstillinger i Forum fortæller en masse om hvor kaotiske forhold, der var i den danske bilbranche, og hvor besværligt alting var, hvis man drømte om bil. Det er der også mere om denne gang, med Erich Karsholts artikel; “Kampen om indkøbstilladelserne”.

Der er selvfølgelig mere endnu – og som altid sjove svar og nye spørgsmål på siderne med det gule spørgsmålstegn.

Redaktionsgruppen ønsker god fornøjelse med bladet, mens vi ser frem til den kommende køresæson og solskinnet!