Redaktionen har nu sluppet sit tag i december-VT – bladet er i tryk og skulle gerne lande i jeres postkasser inden den første.

Denne gang er vi tilbage med dansk motorhistorie: Vi fortsætter vores artikelserie om de store internationale biludstillinger i Forum i København. Vi er nået til 30erne, et årti præget af økonomisk krise, hvilket i første omgang ikke forhindrede bilbranchen i at udstille nogle vanvittigt ekstravagante biler – men som også betød, at fokus måtte rettes mod biler, som (nogle) folk havde råd til. Bilen var i fremmarch, og 30’erne er måske dét årti, hvor udviklingen, både teknisk og designmæssigt, var allerstørst – men virkeligheden, med handelskrige og importregulering, betød at udstillingerne blev droppet i en årrække efter 1934.

Der er mere historisk stof i decemberbladet – om Albert V. Jensen, der drev cykel- og bilforretning i Horsens og havde stor produktion af anhængere og sidevogne til motorcykler.

Selvfølgelig har vi også glimt fra afholdte aktiviteter både i og udenfor DVK, nyheder og – naturligvis – nye spørgsmål og svar på siderne med det gule spørgsmålstegn.

God fornøjelse med læsningen!