Novembernummeret er idag sendt til tryk – hvis alt klapper, har I det i jeres postkasser lige omkring den første. Forhåbentlig i god behold, og pakket i plasticfolie. Det skulle det også have været sidst – men noget gik galt, som vi hverken er herre over eller skyld i.

Der er lidt at glæde sig til, hvis man hører til dem, der kan se noget eksotisk i en Renault 4 (det er vi mange, der godt kan) – som det er sket før, udviklede det sig næsten til at blive et temanummer.

Men der er naturligvis også meget andet indhold. De sidste sommerbilleder fra en 2021-sæson, der har budt på god revenche ovenpå corona-katastrofe-året 2020, diverse nyheder, klubaktiviteter – og så runder vi forresten også lige DKW en gang til. Som altid er der også nye, stærkt pirrende spørgsmål og svar på siderne med det gule spørgsmålstegn.

Redaktionen ønsker alle en god læselyst!