Septembernummeret af det gode klubblad er nu sendt til tryk – ifølge planen går bladet til postomdeling i uge 39.

Her midt i køresæsonen er der naturligvis farverige rapporter fra de mange aktiviteter rundt omkring – og nyheder bl.a. på bogfronten.

Vi har i løbet af de sidste par år haft nogle grundige portrætter af forskellige biler – alene i år Mercedes 300SL, Porsche 911 og Jaguar E. Det har vi også denne gang, med en stor artikel om en bil, der nok er lidt mere nede på jorden: Hillman Imp. En i sin tid helt almindelig hverdagsbil – men se om ikke den indeholder nogle overraskelser – faktisk er det en meget atypisk englænder (eller rettere: skotte), med meget at byde på, også når det gælder køretøjsdynamik!

Naturligvis har vi som altid også sjove spørgsmål og informative svar på siderne med det gule spørgsmålstegn.

Redaktionen ønsker god fornøjelse med bladet!