I løbet af denne uge modtager alle DVK-medlemmer julinummeret af VeteranTidende, som nu, hvor corona-restriktionerne er ved at slippe sit tag i aktivteterne, er begyndt at ligne sig selv.

Egentlig var det meningen at anden del af vores artikelserie om Forum-udstillingerne skulle vente lidt. Der arbejdes på en større afhandling om en meget kendt bilmodel, som har 60-års jubilæum i år. Den har der ikke været tid og mulighed for at gøre færdig. Derfor handler meget af indholdet i dette blad om køretøjer fra før 1930, hvilket vil være til glæde for nogen og til irritation for andre. Til de sidste kan vi sige “bare vent”. Der kommer altid en pige og en sporvogn til. Hver måned får du et nyt VeteranTidende, som sjældent ligner det foregående. Kan vi gøre alle glade en gang imellem, er vi i redaktionen selv ganske glade!

Fortsat god sommer!