Så er juni-nummeret på vej til tryk og post – og til alle medlemmer, med planmæssig omdeling inden 1. juni. Denne gang kan man næsten kalde det et temanummer om en bil, som vi næsten har forsømt. Porsche 911 har sin helt egen plads i historien – for ingen andre har som Porsche konsekvent bygget videre på en grundkonstruktion fra begyndelsen af 50’erne, som andre forlod, men som Porsche fik (og har fået) nogle fantastiske biler ud af. Nutidens 911 er en direkte videreudvikling, også i sit design, af ur-911’eren (901) fra 1963. I det nye blad har vi næsten 30 sider om 911: Om skabelses- og udviklingshistorien, om hvordan den kørte i 1965 – og om hvor godt en 911 fra 1967 kører her i 2021.

I vores artikelserie om Forum er vi nået til anden del – den kommer i et snarligt nummer af VT, men denne gang har vi lidt supplement (og et par rettelser) til første del, som kunne læses i VT 539.

Og så er der naturligvis alt det andet, herunder siderne med det gule spørgsmålstegn, med nye udfordringer og interessante svar på spørgmålene fra sidst.

Redaktionen ønsker god læselyst! Og mens vi er ved redaktionens ønsker: Husk nu at VT er et klubblad; medlemmernes blad. Nu hvor der så småt er kommet lidt gang i køreaktiviteterne modtager vi med kyshånd historier og billeder – mon ikke alle efterhånden trænger til inspiration! Fat kamera og tastatur – og del jeres oplevelser med os allesammen!