Nu er maj-nummeret sendt afsted til trykning, hvilket sker i løbet af uge 16. Det betyder, at I gerne skulle have bladet inden 1. maj.

Bladet er stadig synligt påvirket af den epidemi, vi snart ikke gider at høre om, men det er det ikke blevet tyndere af denne gang. Vi har omsider fået samlet den første artikel om de internationale biludstillinger i Forum. Forum blev i begyndelsen blev kaldt Kæmpehallen, navnet Forum kom først til senere. Den efter datidens målestok enorme bygning blev opført på rekordtid, fra slutningen af 1925 og var kun lige klar, da man åbnede den første biludstilling den 20. februar 1926. Alene historien om selv byggeriet er svært spændende – og da biludstillingens første vogne blev trillet ind, var man stadig i gang med at lægge glastaget på i den anden ende. Udover glastaget var hallen selvfølgelig belyst af lamper – det var PH-lampens debut. De følgende artikler kommer i løbet af året, hvor vi følger udstillingerne og Forum-bygningen frem til 1968. Har du fotos eller andet sjov fra udstillingerne hører redaktionen meget gerne fra dig!

I majnummeret har vi desuden sat fokus på en Folkevogn – den første med forhjulstræk, nemlig K70. I en kopholdertid er en af de ting man sjældent hører om efterhånden, er hvordan bilerne rent faktisk kører. Lige netop det er mesterligt beskrevet af Tage Schmidt, i hele tre prøvekørselsrapporter af K70.

Der er selvfølgelig mere endnu – bl.a. har vi modtaget en meget fin fotosamling til klubbens arkiv (som snart bliver til Danmarks Motorhistoriske Arkiv). Det er sjældne billeder fra bilens barndom, blandt andet med en dansk bil fra 1907, måske endda to. Og de har aldrig været vist før. Naturligvis er der også nye indslag på siderne med det gule spørgsmålstegn!

Redaktionen ønsker god læse- og kørelyst – her i foråret!