Aprilnummeret er netop sendt afsted til trykkeriet – om alt går godt har I det et par dage før den første.

Vi prøver at holde skruen i vandet, men det er svært at lave et klubblad for tiden. Vi plejer jo at fylde bladet med stof fra de mange skønne aktiviteter der finder sted i vores fællesskab – både i DVK-regi og alt muligt andet. VT plejer at summe af liv, mennesker og maskiner, solskin og blank lak. Vores ambitioner om at dække aktiviteterne bredt lever i bedste velgående. Der er bare ingen aktiviteter at dække! Vi håber af godt hjerte på at alt snart bliver bedre – så vi kan få nye oplevelser og liv i kludene – men også et farverigt klubblad, der kan inspirere alle.

Udover at afspejle livet klubben har vi det motorhistoriske stof. Også her har coronapandemien påvirket bladet, for vi har ikke de sædvanlige muligheder for at gå ud og lave det – vi møder ikke så mange mennesker og deres biler. Heldigvis har vi mange gode projekter undervejs, også til artikler om de lidt yngre klassiske biler.

I det kommende nummer kan vi bl.a. glæde os over artiklen om John Johansen og hans far – der i 60’erne og 70’erne med stor succes dyrkede motorsport: Orienteringsløb, rally, manøvre- og specialprøver. Især manøvreprøver var stort dengang. Artiklen er i den grad et tidsbillede! Enhver med interessse kunne melde sig ind i en motorklub, tage sin bil og stille op i konkurrencer – og være med, også selvom man måske ikke var særlig velhavende. For nogle var det sjov og ballade, for andre måske lidt mere. Historien kan måske give idéer om hvad vi kan – når vi på et tidspunkt må mødes igen!