Så er martsnummeret tæt på at være ude – I skulle meget gerne have bladet inden den første. I redaktionen har vi en stor ambition om at bladet skal være et godt bilhistorisk tidsskrift, men VeteranTidende har en lige så vigtig fuktion som klubblad for DVKs medlemmer. I dette nummer er der netop en del stof med relation til selve klubben, i form af formandsberetningen for 2020, årsrapport mv. samt selvfølgelig de sædvanlige rubrikker: Aktivitetskalender og mødestedsoplysninger, der jo desværre stadig er dybt præget af aktivitetsmangel på grund af coronasituationen. Den er jo stadig helt uforudsigelig. Vi kan kun vente på bedre tider – men ifølge pålidelige kilder skulle det også i 2021 blive forår!

I bliver selvfølgelig ikke snydt for det motorhistoriske – vi har f.eks. artikler om William S. Knudsen besøg i sit fædreland, benzinrestiktioner under Suez-krisen og en fin artikel om Mågevingen, Mercedes-Benz 300 SL, med focus på modellens forekomst her i Danmark. Også den åbne version af 300 SL er med.

Der er også lidt nyheder, bla.a. fra motormuseumsverdenen, og så har vi – som altid – nye udfordringer og både interessante og overraskende svar på siderne med det gule spørgsmålstegn…

God fornøjelse med bladet!