Januar-bladet er nu sluppet løs til trykkeri og postvæsen – i god tid, da diverse forestående højtider bryder ind i arbejdsgangen både her og der. Dermed er der håb om at I kan have VT med, når I skal rekreere jer den 1. januar.

Klubaktiviteterne er jo desværre nede omkring nulpunktet i denne tid – det på virker naturligvis også indholdet i vores klubblad på godt og ondt. Det gode er, at vi har plads (og tid) til at dykke i historisk materiale og skrive om dansk motorhistorie, hvilket til enhver tid vil være et kerneområde. Det mindre gode er, at vi ikke kommer ud og møder jer med især de nyere biler, som vi også gerne ville have mere stof om. Forhåbentlig bliver det bedre til foråret!

De færreste er ramt af restriktioner hjemme i de private værksteder og garager. VeteranTidende er, og skal også være, et klubblad, som afspejler medlemmernes aktiviteter. Tænk over, om ikke dét du går og roder med her i vinteren kunne være interessant for andre at læse om – og send gerne nogle ord og billeder til redaktionen.

Hvad angår det historiske, har vi pt. masser af spændende materiale liggende – udfordingen ligger mest i at få tid til at bearbejde det til læseværdige artikler. Denne gang er det lykkedes at fortælle historien om Auto-centralen i Helsingør gennem 60 år. Firmaet var blandt de største bilforretninger i Nordsjælland i 60’erne og 70’erne, og både den første og i en periode største af DOMIs forhandlere.

Der er naturligvis meget mere i det nye VT – f.eks. om årets Mille Miglia, moderne benzin, den lettere aparte Triumph Stag og andre emner – herunder som altid gamle fotos fra arkivet. Denne gang er der forresten et meget interessant svar på ét af billederne fra sidst.

Redaktionen ønsker alle et godt nytår – og god fornøjelse med bladet!