Så er septembernummeret undervejs, og hvis alt går godt har I det her i uge 35. Vi har fået nyt trykkeri, så vi er nogle, der nok er lidt ekstra spændt på at se bladet – men vi håber og tror på, at kvaliteten vil være i top som tidligere.

Som man kan se af forsiden, er vores anstrengelser denne gang gået ud over Renault Dauphine, en måske lidt undervurderet bil, som vi giver en meget grundig gennemgang. Men I kan også læse om en særlig tur med autotrailer og et par lidt usædvanlige biler; en Tatra 57 og noget, der hedder Oltcit. Bliv klogere med Veteran Tidende! Og mens vi er ved rejseberetningerne: En tur til Skotland i en Triumph GT6.

Se også Københavns smukkeste tankbiler – og så har vi naturligvis nye, gamle arkivbilleder som vi håber på at høre jer meninger om.

Redaktionen ønsker god fornøjelse!