Augustnummeret er på vej til jer. Denne gang er der kommet lidt nyt fra mødestederne og andre bilaktiviteter, efter en noget død periode i corona-tiden. Vi håber der snart kommer meget mere, nu hvor der efterhånden er mulighed for at mødes til de forskellige arrangementer.

Ellers er dette nummer stærkt præget af en enkelt bilmodel, nemlig Alfa Romeo Giulia Super. Det er i høj grad en bil, der har sine tilhængere – sjældent har man oplevet så stor en entusiasme! Ingen tvivl om, at den fortjener en stor plads – det håber vi at have givet den i dette VT, hvor du både kan læse om modellens historie, høre om hvordan bilen kører, takket være en samtidig prøvekørsel (selvfølgelig af Tage Schmidt) og vi har også en lille billedreportage med et par glade Giulia-ejere. Så er vi vist også kommet nogenlunde rundt om den model.

Selvfølgelig er der mere – blandt andet om en herre ved navn Max Andersen, der i sin tid var rejseinspektør hos GM. Og så er der naturligvis nye spørgsmål og svar til de gamle arkivbilleder.

God fornøjelse med bladet – og fortsat god sommer!