Juni-nummeret er nu i sikre hænder hos trykkeriet – herfra går det videre til postvæsenet, som har lovet at dele det ud til jer i uge 22. Der er af gode grunde ikke meget at fortælle fra løb og arrangementer eller andet liv i DVK, men til gengæld er der mulighed for at læse lidt motorhistorisk stof.

Stirling Moss er desværre nu en historisk person – i bladet kan man læse lidt om ham, hvilket selvfølgelig er helt overflødigt i forhold til at han aldrig bliver glemt – men artiklen kan nok bidrage til at nogen bedre forstår hvorfor!

Ellers har vi Fiat 500 på programmet samt diverse stof om andre biler. I Veteran Tidende skriver vi også gerne om de tohjulede, men denne gang har vi en artikel om kørsel på to hjul med et firehjulet køretøj. Som altid har vi også nye spørgsmål og svar på gamle billeder fra fotoarkivet.

Det er ikke gammelt det hele: Der er også nyheder. Læs om et nyt og stort bilmuseum, der snart er en realitet i hovedstadsområdet.

Redaktionen ønsker god læsning!