Så er et nyt Veteran Tidende på vej til tryk, og videre til jeres postkasser – med lidt at læse i, hvis I skulle sidde indespærret. Denne gang er det mildt sagt sparsomt hvad der kan berettes om, blandt aktiviteterne i DVK. Det skyldes ikke coronasituationen – for de fleste afholdte aktiviteter var før den indtraf. Til gengæld vil coronahistorien nok blive årsag til begrænsninger i samme kategori af stof til næste nummer. Så er det godt vi har noget andet.

Som sædvanlig har vi både godt og meget forskelligartet motorhistorisk stof i april-nummeret, der forhåbentlig når jeg lige inden den første. Om biler så forskellige som MGB, førkrigs-Opel og f.eks. en stor Stoewer fra 1921. Naturligvis har vi også nye spørgsmål og svar til arkivbilleder – også nyt svar på et billede i VT 524!

Redaktionen ønsker alle nogle gode køreoplevelser (det kan vi vel stadig få) her i den unge køresæson, held og lykke med garageprojekterne – og god læselyst med VT! Pas på jer!