Så er marts-nummeret sendt til kærlig behandling af trykkeri og postvæsen, og med lidt af vores sædvanlige held har I det inden den første.

Foruden de sædvanlige nyheder har vi en artikel om et usædvanligt imponerende og meget stort projekt: Redningen af en ekstremt sjælden Triangel-bus fra 1929, der efter at have været brugt som sommerhus i over et halvt århundrede nu er på vej til at blive bus igen – selvfølgelig på Sporvejsmuseet på Skjoldenæsholm. Der er lang vej endnu, men med de utrolige mængder ildhu og ekspertise der bliver lagt i sagen, skal det nok ende med en kørende bus – om nogle år.

At en 16-årig køber sig en MG TA, eller at nogen finder på at køre veteranbil i Tasmanien er andre gode eksempler på, at meget kan lade sig gøre, hvis man bare vil det nok. Forhåbentlig kan artiklerne i Veteran Tidende være til inspiration for alle, der har noget, de gerne vil!

Redaktionen ønsker god fornøjelse med læsningen!