Februarbladet udkommer lige omkring den første. Ikke det tykkeste nummer af bladet I har set, men trods dét med masser af vidt forskelligt indhold – med relation til mange forskellige sider af motorhistorien: Fra Fanøløb og en dansk bilfabrikant i USA i 20’erne, bilmuseer i Tyskland, hengemte glasfiberbiler i USA, italiensk designguf til situationen omkring den hjemlige lovgivning vedr. historiske biler, opsummeret i Motorhistorisk Samråds seneste nyhedbrev.

Selvfølgelig er der nye spørgsmål og svar fra arkivet – også nye svar på gamle spørgsmål.

Der er som altid aktivitetskalender og nyt fra DVK, men vi hører meget gerne fra medlemmerne rundt omkring – ikke mindst i denne formørkede tid, hvor de fleste biler befinder sig i garager og værksteder. Husk at VT (også) er et klubblad, hvor man kan dele oplevelserne med andre.

Redaktionen ønsker god fornøjelse med VT 524!