Så er årets sidste VT på vej til at blive trykt, det udkommer lige omkring 1. december. Som sædvanligt har vi både klubstof og motorhistorie. I sidstnævnte kategori, og som dette blads hovedartikel, finder I i anledning af Citroëns 100-års jubilæum historien om de mange modeller, der gjorde at mærket en gang var noget specielt inden for bildesign og teknik. Måske langt mere forud for sin tid end nutidens Citroën-ejere – og andre – forestiller sig. Vi fortsætter også vores tema om Mini, hvor der denne gang kommer et par små artikler om Mini’en i motorsport, men nogle pragtfulde danske billeder fra den lille bils storhedstid. Og som sædvanligt er der gode svar og nye spørgsmål til vores billeder fra arkivet.

Vi har meget mere motorhistorrisk stof undervejs til det nye år – men drømmer også om at kunne lave flere historier om medlemmernes værkstedsaktiviteter i vinterperioden. Ikke mindst for at vise, at man godt kan selv! 

Redaktionen ønsker god fornøjelse med decembernummeret – og god jul! Nytårsønskerne følger… til nytår!