Augustnummeret udkommer tidligt på grund af ferietiden, men så holder det måske lidt længere – i hvert fald et det på hele 64 sider. Som sædvanlig er der nyt fra forskellige arrangementer i DVK og nyheder i almindelighed. Vi fortsætter naturligvis historien om Automobilforretningen ICI, senere ISIS Motor, der blandt andet  importerede Saab – og til dessert serverer vi en samtidig prøvekørsel af Saab 96, årgang 1966.

Det er et ordentlig skud Saab vi hermed har fået os, så mon ikke kvoten er opbrugt for en tid… men når dét er sagt, så er der meget andet godt indhold i det nye blad. Læs f.eks. om bilopleveleser fra en tur til Florida, en sønderjysk BMC-klub som startede i 1965, eller kom med i førersædet på en Alfa Romeo Tipo 308 på den historiske Monthléry-bane i Frankrig.

Som sædvanlig er der også nye, pirrende spørgsmål om de gamle arkivbilleder og svar fra sidst.

Redaktionen ønsker alle en fortsat god sommer – vi ses derude!