Det er sommer og juli-nummeret er som sædvanlig præget af de mange arrangementer rundt omkring. Vi ville gerne dække endnu flere, men er jo begrænset af, at vi mennesker kun kan være ét sted ad gangen…!
Køreaktiviteterne fylder meget i bladet, men alligevel er det lykkedes at klemme en stor historie ind – hele 20 sider om Automobilforretningen ICI A/S, som bl.a. fra slutningen af 50’erne gjorde Saab til et stort bilmærke i Danmark. Ét af midlerne var produktionen i Glostrup, hvor der i perioden 1957-63 blev samlet ikke mindre end 9.630 Saab 93 og 96. ICI havde flere andre aktiviteter, der satte aftryk på den danske motorhistorie. Blandt andet leverede man entreprenørmaskinerne til bygning af det allerførste danske stykke motorvej, hvilket artiklen også fortæller om. I 1964 skiftede virksomheden navn til ISIS Motor A/S – og hvad der siden hændte, vil man kunne læse om i VT i august.
Vores tilbagevendende “? fra Arkivet” har denne gang kastet lys over en noget usædvanlig Chevrolet-model – og så er der nye spørgsmål at fundere over.
God fornøjelse med læsningen!