Maj-nummeret af VeteranTidende skulle gerne være i jeres postkasser i slutningen af uge 18. Ud over det sædvanlige klubstof med kalender og mødestedsaktiviteter m.m., har vi også denne gang solidt motorhistorisk indhold. Generelt har vi nok forsømt de store amerikanerbiler lidt (hvilket skyldes at vi faktisk aldrig modtager stof om dem). Det bliver der til dels rådet bod på i VT 515, hvor der kan læses om Chevrolet Camaro 350 SS, dels i form af en prøvekørsel fra 1967 og dels en præsentation af en meget original Camaro fra 1968 som i øvrigt har dansk historie.

Men der er mere dansk motorhistorie endnu – nemlig en artikel om karetmagerfirmaet Jagd & Malling i Skælskør. Et typisk dansk karrosserifirma, som bl.a. blev kendt for en stor produktion af rustvogne, bygget over store amerikanerbiler. Senere var det især lastvognsopbygninger (ølbiler!). Artiklen er illustreret med en meget stor mængde usædvanligt fine fotos.
Gæt med på mystiske biler fra arkiverne – og hyg jer med læsningen!

Læs også de tidligere VeteranTidende her: Link