Aprilnummeret er på vej – I skulle gerne have den inden det 1. Denne gang er der ikke meget indhold som har med afholdte aktiviteter at gøre – for dem var der ikke så mange af før deadline, der var den 10. marts. Forhåbentlig ser dét helt anderledes ud, når vi når til maj-nummeret. Dagen idag (den 19. marts), hvor nr. 514 er gået i trykken og disse linier skrives, skinner solen! Der er mindst én, der skal ud og lufte en gammel bil.

Trods dét, har vi masser af interessant stof i aprilnummeret. Tage Schmidt fortsætter vores lille Aston Martin-historie med en prøvekørselsrapport om DB6 fra 1966. Og så har vi en artikel om Citroëns Kégressevogne, med larvefødder i stedet for baghjul. Hvad var det for nogle apparater, og hvad kunne de bruges til? Anledningen er naturligvis Citroëns 100-års jubilæum, som vi vil vende tilbage til senere på året.

Aprilnummeret byder på meget andet historisk – og så har vi naturligvis de sædvanlig spørgsmål og svar på de gamle arkivbilleder fra DVKs bibliotek.

Redaktionen ønsker god læsning – og god tur!