Så er martsnummeret under kærlig behandling af trykkeri og postvæsen, hvilket gerne skulle medføre at I har det omkring den 1. marts. Også denne gang er der motorhistorisk stof – læs for eksempel bilskribenten Tage Schmidts prøvekørselsrapport om en superbil: Aston Martin DB4 GT Zagato. Der er nye bøger i handelen – Erich Karsholt anmelder Martin Lunds nye bog om William S. Knudsen, også kendt som Big Bill. Utvivlsomt den dansker der har haft den højeste position indenfor bilindustrien nogensinde – med først en toppost hos Ford og siden som øverste direktør for General Motors. Karsholts artikel er lidt mere end en boganmeldelse; man bliver klogere – og mere nysgerrig!

I bladet har vi denne gang også en del stof fra museer og udstillinger – fra Retromobile i Paris til Årets Bil i Hvidovre, og fabriksmuseerne hos Volvo og Saab. Og som altid… nye udfordringer med gamle arkivbilleder.