Så er årets sidste blad på vej. Det bør ligge i jeres postkasser senest 29. november. Igen, takket være vores trofaste bidragydere, fyldt med solidt motorhistorisk stof. Vores 1968-tema, som gennem året har dækket nogle vidt forskellige 50-års jubilarer (altså biler), afsluttes på fineste vis med det store tilbageblik på årgangen som helhed – en spændende tid, hvor bilerne stadig var meget forskellige, ikke mindst når det gælder konstruktion og teknik. Bilskribenten Tage Schmidts ord fortæller også noget om at de også var meget forskellige at køre i! Den gang Volvo var svensk, og Opel tysk…

I kan også glæde jer til Jens Ørvads store artikel om Simca – på et tidspunkt et meget stort bilmærke, men som i den grad har været filtret ind i så forskellige mærker som Ford, Chrysler, Peugeot, Talbot, Matra og Gordini, for til sidst at ende sine dage under PSA-koncernen.

Som altid har vi forskelligt nyt fra DVK – og udfordringer i form af billeder fra Arkivet.

Redaktionen ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!