Så er novemberbladet på vej igennem trykkeriets og postvæsenets kærlige behandling, hvilket gerne skulle resultere i at I har det senest den 2. november.

Også denne gang et tykt blad, med referater og nyt fra sensommerens arrangementer, nyheder og klubstof. På den bilhistoriske front er der artikler om så forskellige biler som Jaguar D-type og Renault 6. Sidstnævnte som endnu et indslag i vores 1968-serie, hvor vi også har en bonushistorie om en Porsche 911 T. Nu vi er ved 1968-historierne, så kan jeg røbe at vi i decembernummeret slutter af med et samlet tilbageblik på de 50-årige modeller.

Der er flere artikler på lager til de kommende blade og endnu flere på tegnebordet. Men lad ikke det afholde jer fra at tænke på jeres klubblad, hvis I har noget på hjerte.

Redaktionen ønsker god novemberlæsning!