Så er martsnummeret af VT på vej til jer. Også denne gang er det lykkedes at samle interessant bilhistorisk stof – og denne gang er bladet fyldt med billeder af noget vi ikke ser så meget: Lastbiler – både små og store – over en lang periode, nemlig fra 30’erne til 70’erne. Det hele i en artikel om ét og samme firma: Gammel Strands Fisketransport, som både havde koncession til at køre fisk fra de nordjyske havne til Fisketorvet i København og som kørte langfart i udlandet.

I bladet har vi også en opfordring til alle om at byde ind med bilmodeller fra 1968. Men i det hele taget er vi (som altid) på jagt efter spændende køretøjer, og hører gerne fra alle der har noget at fortælle. Som vi før har sagt, så bliver bladet dét vi sammen gør det til – det gælder naturligvis også valget af de køretøjer der optræder i bladet. Så kom på banen: Vi mangler også gode bagklap-indlæg. Dem vi har på lager er enten uden tekst, eller også er billederne for små til reproduktion.

Som altid er der i martsnummeret nye billeder fra Arkivet – samt svar på sidst. Denne gang har svaret imidlertid resulteret i en efterlysning. Vi håber at nogen kan hjælpe med at løse et sandt mysterium!