Så er februarnummeret sendt afsted til trykkeriet – planlagt udgivelsesdato er 2/2.

At køresæsonen nærmer sig kan ses på den hastigt voksende aktivitetskalender, også på mødestederne. Foruden klubstoffet har vi også denne gang bilhistoriske artikler – som dækker biler fra 1923 til 1987! I august fortalte Kaj Berg Andersen den sjove historie om sin Peugeot Quadrilette – denne gang fortæller Poul Suhr om restaureringen af sin ditto.
I sidste måned bragte vi Per Groths fine artikel om den allerførste Volvo-model, ÖV4, der var begyndelsen til mærkets historie. Vi følger op med jagten på historien om dét eksemplar, der i efteråret blev anskaffet til Sommers bilmuseum. Sandsynligvis verdens ældste Volvo, hvis vi ser bort fra en eksisterende prototype.
Mercedes-Benz er repræsenteret med både en artikel om en 230SL Pagode fra 1967 og om en 260SE fra 1987. Sidstnævnte købt af sin nuværende ejer for 10,- kr., hvilket i øvrigt ikke har spor at gøre med Erich Karsholts interessante artikel om biler som lotterigevinster! Og vil du lidt længere væk, kan du læse om bilerne på Cuba.

Som altid har vi også sjove ting fra arkivet – så mon ikke de fleste vil kunne slå et par timer ihjel med bladet, når det dumper ind ad brevsprækken…