Det nye blad er i postkasserne omkring den 3. november. Denne gang på 60 sider, og fyldt med billeder og rapporter fra sensommerens mange aktiviteter i både ind- og udland. Redaktionen har modtaget betydeligt mere stof end vi plejer – det er vi meget glade for: Det er jo herligt at høre om alt dét der foregår, og at bladet bliver brugt til at dele bil-oplevelserne med alle. For en gangs skyld har der ikke været plads til alle indlæg, men bliv ikke skuffet, hvis du savner at se omtale af dit arrangement, eller har sendt os noget, der ikke er med. Der kommer et tykt VT igen, allerede om en måned!
Foruden de mange arrangementer, kan man i november måned bl.a læse om en hyggelig lille Austin Seven Special og om den meget fine automobilforretning anno 1927, der her i sommer blev åbnet i Den Gamle By i Aarhus. Og så er der som altid nye udfordringer i de gamle arkivbilleder.
Vi har flere motorhistoriske artikler i støbeskeen til de næste VT – men hold jer ikke tilbage, hvis i har materiale eller idéer til de kommende blade.